Algmene Voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van het platform De Graafschap #Werkt

Algmene Voorwaarden

Voorwaarden

Het speelveld: clubs & spelers

Dit platform is het ideale speelveld voor jullie, als clubs en spelers, om de perfecte match te scoren. Voor de toekomst en ontwikkeling van de Graafschap én onze regio is volledige inzet een vereiste. Om dit te kunnen realiseren is samenwerken belangrijker dan ooit #samenD'RAN. 

Match gemaakt? Meld deze! 

Met elke match die wordt gerealiseerd op het platform steun jij de toekomst van De Graafschap en haar stichting De Graafschap Verbindt. Zo kunnen wij met elkaar mooie projecten blijven realiseren en zo een kwalitatieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Achterhoek en aangrenzende regio's. 

Baan gescoord? Deel jouw succes via info@degraafschapwerkt.nl! Inkoppertje, toch?

Tarieven

Onderstaand vind je de tarieven voor deelname aan het platform: De Graafschap #Werkt. 
De totale opbrengst van de tot stand gekomen matches komen ten goede aan de stichting De Graafschap Verbindt. Als club of als spelersmakelaar laat je ons direct weten wanneer een vacature is ingevuld via het platform. Vervolgens ontvangt je Club hiervoor een factuur via De Graafschap. In de Achterhoek dragen wij goed ‘noaberschap’ een warm hart toe, dat betekent dat alles op dit platform gebaseerd is op wederzijds (en goed) vertrouwen. Zo vertrouwen wij er op dat, indien er een transfer of match tot stand is gekomen via dit platform, dit z.s.m. doorgegeven wordt via info@degraafschapwerkt.nl #samenD’RAN!

Tarievenoverzicht

 • Iedere huidige en nieuwe sponsor/businessclub lid van de Graafschap krijgt een gratis profielpagina en plaatst beschikbare vacatures gratis op het platform. Voor elke succesvol tot stand gekomen transfer of match ontvangt stichting De Graafschap Verbindt € 250,-

 • Ondernemingen in de Achterhoek die (nog) geen sponsor/businessclublid zijn betalen eenmalig € 500,- voor een profielpagina. Voor elke succesvol tot stand gekomen transfer of match via dit platform ontvangt stichting De Graafschap Verbindt € 500,-

 • Intermediairs zoals uitzendbureau’s of bemiddelingsbureau’s, betalen eenmalig € 2500,-, waarvan stichting De Graafschap Verbindt € 1500,- ontvangt en krijgen hiervoor een eigen profielpagina. Daarnaast kunnen alle beschikbare vacatures gratis worden geplaatst op het platform.
  Voor iedere geslaagde Werving & Selectie match via het platform ontvangt de stichting
  De Graafschap Verbindt € 750,-.
  Voor iedere uitzendplaatsing die via het platform bij de intermediair tot stand komt wordt
  € 0,50 per gefactureerd uitzenduur doorbelast aan de intermediair.