Over ons

Dit platform is gevuld met de mooiste vacatures van onze partners en bedrijven in de Achterhoek.

Over ons

Over ons

De Graafschap draagt de kernwaarden: Trots, D’RAN, Eerlijk, Samen, Genieten. Deze kernwaarden worden niet alleen uitgedragen op het veld, maar ook daar buiten. Vanuit de overtuiging dat De Graafschap nóg meer de verbindende factor in de Achterhoek wil zijn, is dit platform ontstaan. In samenwerking met De Graafschap Verbindt en Seesing Flex brengt De Graafschap Werkt bedrijven en werkzoekenden in de Achterhoek nog meer samen. Zo maken we samen de arbeidsmarkt in de Achterhoek toekomstbestendig.

Dit platform is gevuld met de mooiste vacatures van onze partners en bedrijven in de Achterhoek. Zo kunnen bedrijven een pagina als ‘Club’ aanmaken. Onze supporters en inwoners van de Achterhoek kunnen een pagina aanmaken als ‘Supporter of Speler’. Clubs en Spelers kunnen in contact met elkaar komen (als er een match is). Deze match ontstaat wanneer de vaardigheden van de Speler overeenkomt met hetgeen de Club aan vaardigheden zoekt. Uitzend- en bemiddelingsbureaus in de regio kunnen een pagina aanmaken als ‘Spelersmakelaar’. Dit platform is van én voor iedereen in de Achterhoek.

Van de opbrengst van dit platform kunnen wij, samen met De Graafschap Verbindt, mooie maatschappelijke projecten realiseren.

Zo gaan we samen D’RAN.