We zijn LIVE

Met gepaste (superboeren)trots presenteren wij degraafschapwerkt.nl;

We zijn LIVE

Hét platform voor werk in de Achterhoek

We zijn LIVE

Met gepaste (superboeren)trots presenteren wij degraafschapwerkt.nl; hét platform voor werk in de Achterhoek. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van de initiatiefnemers, de Graafschap en Seesing Flex, in vervulling. Want hoe mooi is we onze krachten hebben gebundeld, waardoor De Graafschap zijn maatschappelijke rol kan benutten op het gebied van werkgelegenheid in de Achterhoek?

Een unieke ontmoetingsplek
De projectgroep – bestaande uit mensen van De Graafschap, Seesing Flex en NowOnline – hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om dit platvorm te ontwikkelen tot wat het nu is:

-          Een plek waar alle werkzoekenden uit de regio zichzelf op ludieke wijze kunnen profileren bij Achterhoekse bedrijfsleven.

-          Een plek waar alle Achterhoekse bedrijven zich op een unieke manier kunnen presenteren aan potentiële werknemers uit de regio.

Een knipoog naar het voetbal
Deze portal is echt anders dan anderen. Zo beschikt het over een unieke techniek, waardoor kandidaten en bedrijven op verschillende harde en zachte criteria aan elkaar gekoppeld worden. Qua taalgebruik is er voor gekozen om in de voetbaltermen te blijven. Zo hebben we het over ‘clubs’ in plaats van bedrijven en ‘spelers’ in plaats van werkzoekenden. En als een speler middels het portal bij een nieuwe club aan de slag gaat, dan is dat een ‘geslaagde transfer’.

Opbrengst voor de Graafschap Verbindt
Inschrijven op degraafschapwerkt.nl is voor zowel werkzoekenden en sponsors van de Graafschap gratis. Andere bedrijven betalen een klein bedrag om een profiel aan te maken. En komt er een transfer tot stand? Dan betaalt het bedrijf dat de kandidaat aanneemt een eenmalige transfer fee. Al deze inkomsten komen ter goede van De Graafschap Verbindt.

Inschrijven!